dsc-0180.jpg
Nyheder / Ledige stillinger

Er du vores nye Salgstrainee?

Har du salgstalent og kunne du tænke dig at være Salgstrainee hos en af de førende spillere på markedet for Outdoor-reklame? Så kan det være dig, der sammen med dine ambitiøse og målbevidste salgskolleger, skal bringe Clear Channel Danmark til nye højder i vores rejse ind i det digitale Outdooor-univers.

Som Salgstrainee bliver din fornemmeste opgave, og dit primære fokus, salg af Outdoor-reklame, både via telefonisk salg og ude hos kunderne direkte. Dine primære opgaver vil være:

 • Mødebooking samt afvikling af 8-10 møder om ugen
 • Salg til mindre kunder og mellemstore kunder
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Identificering af nye potentielle kunder
 • Newbizz-fokus

Som Salgstraniee i Clear Channel kommer du gennem et nøje planlagt forløb, der strækker sig over 12 måneder. Vi vil lære dig alt om mediebranchen og værdibaseret salg, da et af Clear Channels vigtigste formål er, at fremstå professionelt og rådgivende over for vores kunder. Du kommer til at starte med salg til mindre kunder og i takt med at dine salgsfærdigheder bliver stærkere arbejder vi henimod større annoncører gennem perioden. Klarer du forløbet godt kan du se frem til en fastansættelse i Clear Channel Danmark som Account Manager.

Du er den rette kandidat, hvis:

 • Du har salgserfaring fra butik, call center eller tilsvarende udadvendt og kundeorienteret funktion
 • Du er nyuddannet fra erhvervsakademi eller universitet
 • Du har et kæmpe ”drive” og evne til at tage imod udfordringer med et åbent, positivt og idérigt sind
 • Du kan tænke kommercielt og er i stand til at sætte dig i kundens sted og forstå deres udfordringer og ønsker, og kan kombinere dette med vores produkter
 • Du kan køre bil – så du nemt og hurtigt kan aflægge kunderne et besøg
 • Du er struktureret, god til at prioritere og kan bevare overblikket og roen, når opgaverne er mange og tempoet er højt
 • Du er rutineret bruger af Microsoft Office

Vi tilbyder

En udviklende karriere hos en af de førende spillere i mediebranchen. Muligheden for at præge din arbejdsdag, dine resultater og din løn. Vores hverdag er tempofyldt, i et spændende og fagligt udfordrende miljø, hvor du har mulighed for at flytte dig både professionelt og personligt. Vores kultur er præget af vores 5 værdier: Freedom, Flexibility, Fulfilling Promises, Foreward Thinking & Fast. Vi forsøger at leve dette værdisæt ud i alle vores arbejdsgange, og du kommer til at være medspiller i en ung, energisk virksomhed, hvor kommunikationen er uformel, og beslutningsprocessen kort.

Vores arbejdsdag byder på et unikt, kollegialt sammenhold, hvor tonen er positiv, succeser og sejre bliver fejret, og hvor der altid er tid til at ønske hinanden en god weekend, når vi hver fredag byder på morgenbrød og en hyggelig, uformel fredagsbar. Her er kort sagt højt til loftet, plads til de brede smil og ikke mindst til humor.

Som ansat hos os, har du mulighed for at deltage i vores frokostordning, sundhedsforsikring, bruttolønsordning på transport og i vores meget populære personaleforening.

Om os

Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings Inc., som er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af 5 kontinenter. Vores vision er enkel. Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner. Vi er en del af danskernes referencepunkt, og vi er med dem hele dagen. Vi er der, fra de går ud ad døren, om morgenen, når de transporterer sig fra A til B, og måske også fra B til C, og når de skal hjem igen om aftenen. Vi er over 40 ansatte, og vores hovedkontor ligger, i attraktive lokaler, i Wildersgade, på Christianshavn. Du kan læse mere om os på www.clearchannel.dk

Ansøg

Vi glæder os til at modtage sin ansøgning, hvor du kort beskriver, hvorfor det netop er dig, vi skal vælge og vedhæfter dit CV, som dokumenterer, at du har den rette erfaring og de kompetencer, vi søger: job@clearchannel.dksenest 24. februar 2017. Download stillingsopslaget her.

Har du spørgsmål til stillingen, sidder Salgschef Jeppe Hessner, tlf.: 27 15 00 70, klar med et svar.

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt når vi har fundet det rette match.

Ring til os

På +45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk